Taivaansininen Sunday mood!

iittala

Eikä pelkästään taivaansininen, kesäinen myös. Eihän mansikoista voi muuta mieleen tulla kuin kesä:) Eilisessä postauksessa kerroin, että Kevätmessuilta tarttui mukaan kukkia, kuinkas muutenkaan, mutta tarttui sieltä kilon rasia espanjalaisia mansikoitakin.

Nämähän eivät yleensä juuri millekään maistu, mutta ehkä Espanjassakin tänä vuonna jokin asia on toisin; näissä nimittäin mukana oli mystisesti myös maku. Ja koska mansikoissa on myös aina oma tuoksunsa, on kotini tuoksunut viimeisen vuorokauden kesälle. Ihanaa.

Ja vielä yksi juttu, joka kuuluu tähän keväiseen sunnuntaihin. Uudet Teema -astiani. Piipahdin nimittäin Arabia -keskuksen Pentikillä mennä viikolla ja sitä vierailuahan ei voi tehdä ilman, että poikkeaa myös Iittalassa. Ja sitten sorruin vaaleansiniseen Teemaan. Ei sillä, että olisin koko astiastoa ostanut, mutta kaksi mukia ja kaksi puuroastiaa riittivät tyydyttämään tämänhetkisen taivaansinisen tarpeeni ja onhan tuo väri aika herkullisen söötti.

taivaansininen

teema

Kaunis väri, kerta kaikkiaan. Ja jos joku miettii, että miksi ihmeessä ostin vain kaksi mukia ja kaksi puurolautasta syy siihen on se, että kaapistani löytyy samanlaisia sekä väreissä tummansininen, kirkkaanpunainen, keltainen ja valkoinen. Ja kun nämä kaikki yhdistää kattaukseen siitä tulee yksinkertaisesti suloinen sekametelisoppa. Värejä värien ystävälle ja normaalissa värimaailmassani tämä vaaleansininenhän on melkein pliisu.

Ja pakko myös myöntää, etten ole mikään megapuuronsyöjä, mutta mitä kauniimmaksi sen puuron saa tuunattua sitä paremmin sekin maistuu. Ja myönnettävä on myös se, että kun löysin Fazerin Alku -puurot, niin kaikki on ollut toisin. Omena-inkivääri sekä etenkin Sadonkorjuupuuro ovat nousseet suuriksi suosikeikseni. Sarjalla on myös erittäin hyvää mysliä, suositus niillekin.

Tällaisin ajatuksin sunnuntaiaamuna. Ja kun tässä samalla seuraa kauden viimeisiä SM-hiihtoja, niin onnittelut Kaisa Mäkäräiselle maastohiihdon 30 kilometrin hopeasta, ja suunnattoman suuri kiitos Sami Jauhojärvelle huikean hienosta urasta, joka siis instagram -huhujen perusteella päättyisi hetken kuluttua miehen kotimaisemiin Yli-Torniolle. Koko lailla haikein mielin sitä “antaa” Mustin pois näistä ympyröistä. Olisin niin toivonut miehen jatkavan uraansa vielä alkavan olympiakauden, mutta näin pitää kunnioittaa Mustin omaa päätöstä ja hieman toivoa, että kyseessä olisi vain uutisankka.

Nyt ehtii nopeasti äänestämään. Muistakaa tekin käydä täyttämässä tämä kansallisvelvollisuus. Ruuaksi aion tänään palmusunnuntaina tehdä kanaa punaisessa curryssä. Värikästä sunnuntaita kaikille!

taivaansininen

taivaansininen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *